Краят на дъгата

Краят на дъгата е начало,
молещо се дъжд да доведе.
Той е настроение, видяло
мълнии в огромното небе.
 
Краят на дъгата е сияен
колорит от пъстри цветове.
Той е мост - различен и безкраен,
водещ към далечни светове.
 
Краят на дъгата е вселена.
Той докосва Млечния й път.
В капчици дъждовни отразена
е материята с живата си плът.
 
*Постановка на Бродуей


Рецензии