Зелений чай

Зелений чай стигне на столі давно,
Твій улюблений, з жасмином.
Як ти там? Ходиш з нею у кіно?
Ви здається хотіли дитину,
дочку чи сина?
Знай, я бажаю тобі лиш тепло,
бо ти, моя кохана людина.


Рецензии