Я вдячна Богу

Я вдячна Богу за свої уроки,
Терпіння, мудрість і шматочок віри,
Я вдячна, що робила певні кроки,
Коли сіріло небо, без довіри..

Я вдячна Богу за підказку долі,
Що підштовхнула йти вперед,
Інакше б не побачила я волі,
Згубила б серце на нівець і вщент.

Я вдячна, відрізняю добре й зло,
Що прислухаюсь до своїх емоцій,
Я вдячна зараз, що це все було,
Життя навчає з різності позицій.

Я вдячна Богу за усіх людей,
Які поклали часточку в фундамент-
Характеру і подали ідей,
Як жити далі,малювать орнамент.


Рецензии