Юлияна Донева - Съмнение

СЪМНЕНИЕ

Зная, че можеш да бъдеш и нежен,
но само, когато желаеш.
И мисля : „ дали пък, за друг образ - прежен,
когато си с мен, не мечтаеш“?

Усещам нещо различно, прости ми,
в погледа ти стаен.
И тези искрици,  едва уловими,
събуждат тревога у мен.


Рецензии