Рабам

Писати лиш в той мент.. коли немає болю.
Про щиру невизначну та звичайну долю.
Писати про те що хвилює й чекає.
Опишемо квіти і небо, й звичайнісіньку волю...

Невільники лише не можуть сказати правду.
Вони є в оковах та путах брехні.
Завжди кажуть "ТАК"..
І нема сили - НІ.

Рабам моє звернення: "Бійтеся Бога,
 та більше.. нікого.... "


Рецензии