Задля? Заради?

Мережка - стежка веде до левади.
З легкістю зробиш "задля?, "заради?"
Зі смутку зшиті не всі вітрила,
Зникають з часом надії крила...

Сни, що віщують - це долі знаки?
За біль і смуток - слова подяки...
З туманом сивим за підвіконням
Чекає вперто нове безсоння.

Дізнаюсь згодом :"Чи час радіти?"
Приходить щастя і ми мов діти...
Мережка - стежка веде до левади.
Не переступиш себе "заради".

Яке то щастя, як ллються сльози,-
Шаленний вітер, і грози, грози?

  ЛЮДМИЛА ЖУРАВСЬКА


Рецензии
Людмила!
Гарний, мудрий вірш!!!
Бажаю щастя.
З повагою, Геннадій.

Геннадий Сивак   22.05.2013 11:46     Заявить о нарушении
Дякую за розумiння.На все добре!

Людмила Журавская   22.05.2013 12:24   Заявить о нарушении