З тобою

Я тебе обіймаю ніжно,
бо потрібен ти більш за всіх.
Наді мною ніщо не владно,
Крім очей вогнених твоїх.

Я готова тебе чекати,
Кожен день і за роком рік.
І не страшно усе віддати
Щоб торкнутись твоїх повік.

Найрідніший ти і найкращий,
І я мрію лише про те,
Щоб з тобою ставати старше,
І щасливим зробити тебе.


Рецензии