Нестерпно - так Тебе кохати...

Це нестерпно - так Тебе кохати!
Але неможливо й не любить...
І кохання вже мого багаття
Полум'ям незгасним пломенить...

І в моїй душі птахи співають,
І троянди вже розквітли всі,
На весні і в серці лід розтанув -
Бо з'явився Ти в моїм житті!


Рецензии