Дощ знов iде. Проходить наскрiзь мене

Дощ знов іде. Проходить наскрізь мене.
Змиває те, що влипло у Єство.
Вода потоком ллється недаремно,
Що зайве де, усе Дощем зійшло.

Тече вода потоками, струмками,
Ламає греблі й вимиває з забуття,
Щоб не вгрузали у болото, а Світами
Йшли у Любові до себе і до Життя.

Хай ллється Дощ крізь Небо й чисту Землю,
Хай виливається не щире і брудне.
Перетікаючи через звичаї древні,
Хай Чистота у Майбуття іде.

19.05.2013


Рецензии