Айсберг

Навколо - таємничий океан
З порожніми, холодними очима,
Які спостерігають як здаля
Холодний айсберг вічність тягне за плечима.

За вічністю пливе те почуття,
Що кам’яна вода під хвилями ховає,
Як таемницю темну, як ті перші почуття
Які ніхто, ніколи не дістане,
Доки стіна холодна та
Для теплого прибою, хвилею не стане.

Та засіяла в небі та зоря,
Що згодом в темні води впала
Та підняла усі ті почуття
Що товща криги у собі ховала.


Рецензии