Оксане Владимировне

Оксанонько,голубонько, я тебе в цей час вітаю!
Щастя, радощів, здоров*я, мира, злагоди бажаю!

Йшла ти стежкою із дому, ти не йшла, а бігла
Рано вранці на роботу, наче в тебе крила.

Де ті сили, де терпіння, звідки ти черпаєш?
Вся ти світишся любовью, добре серце маєш!

Хай ті сили не покинуть, щоб душа співала!
Хай в сім*ї все буде добре, горя щоб не знала!


Рецензии