Умiй поразку ти свою прийняти

Умій поразку ти свою прийняти,
Коли ти так до цілі й не дійшов.
Не думай навіть руки опускати,
Спокійним будь і вільним від турбот.
Запам’ятай одне, коли ти все вже втратив,
Коли не має далі хисту жить,
Зроби ще крок й на здивування долі,
Поразці ти спокійно посміхнись.

24.06.2011. (19:21)


Рецензии
Чудовий настрiй!

Сиия Тата   03.12.2013 03:53     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.