Талын хабар

Талаар д;;рэн ургынар

Тархяа дохин мэндэшэлнэ,

Т;;рин ерэhэн хабарайнгаа

Тэнхэй шанарынь  ;зэhэндэл.

 

Боориёо тойроhон hалхимнай

Бороотой ;;лээ намнанхай,

Боро хараанай ;едэл

Булжамуур шубуундал дууланхай.

 

Хангай hайхан таламнай

Ханхинама абяаг;й далайдал,

Хааяма нараяа б;;мэйлэн

Х;ринхэн альгаяа табинхай.

03.05.2013


Рецензии