коли йде дощ... укр

під час дощу згадую русалку,
 котра зробила собі операцію.
 тепер працює у звичайному барі,
 стилізованому під таверну.
 їй більш нічого не лишилося
 від кохання в п'ятнадцять років.

 під час дощу вона
 залишила мене самотнього —
 зробила вигляд, що заплуталась
 у браконьєрські сітки, коли чекав на неї…
 так, саме браконьєри допомогли
 їй з медициною.
 тепер вона легко отримує
 чайові


Рецензии