Не можа такога быць!

Быў пазалетась дзіўны дзень
Ён мне здаваўся самым лепшым.
І з папярэдніх дзён сваех,
і з тых, што будуць потым дзесьці.

За два гады ў мяне ўвайшло
яшчэ крыху прасторы з часам.
Не адчуваю, каб дайшло
за гэты тэрмін надта шчасьця.

Было і дрэнна, і як след,
і як ніколі не чакаў бы.
Не раз, не два было прыкмет,
лічыць той дзень не надта слаўным.

Але што даў мне ён лічу,
даволі вартым параўнання.
Надзею даў ён, мне, сычу,
што кожны дзень быць варты марай.

Дык вось няхай не будзе дзён,
падобных тысячам блязнятаў.
Але яшчэ адзін палон,
стрымаць павінен, дачакацца.


Рецензии
Цудонўны верш! Ўсяляе надзею на лепшую будучыню !!!С цяплом, Інга.

http://www.youtube.com/watch?v=kLFdwSaHR24

Инга По   21.10.2017 09:11     Заявить о нарушении
Дзякуй, Інга!)

Владимир Кабердин   21.10.2017 12:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.