Наче снiгом, зав южилось Мiсто

Наче снігом, зав’южилось Місто.
Вітер крутить шматочки пухкі.
Роздається розпушена ніжність
Тим, хто ніжності прагне в Житті.

Вибирайте, беріть безкоштовно –
Казку, радість, чарівний політ.
Розбирайте! Насиплеться знову –
Мрії, захват і ясність доріг.

Кружить-кружить, розносить по Світу
Тополині легенькі пушки.
Обдаровує ніжністю Літо
У спекотні, травневі ще, дні.

18.05.2013


Рецензии