Фантазия солнечных слов

Фантазія сонячних слів

Мiй світ забутих клавірів,
Та акустичних гітар…
По вірі, по вірі, по вірі
Мелодій блюзових дар!..
Ловлю фантастичні істоти! -
Люблю із дитинства казки! -
У Сонця питаю: «Хто ти?» -
І щастя рву на шматки
Віршами, піснями, сльозами…
Та ось, зупинилась на мить…-
Доросла, питаю у Мами:
«Як час на роки зупинить?!» –
Мовчить. Але відповідь знаю,
Бо серцю нема ще й п’яти… -
Годинники ходять по краю
Прірви. Не бійся – лети!
Драконячи крила – як туга…-
Пернаті мрії – весна! –
І перша рима, як фуга,
Як громовиця ясна!
Злітаю, вертаю, вплітаю
Весь світ у фантазію слів,
Бо часу немає я знаю…-
Є вічності сонячний спів!..


Рецензии