С днем народження татусю!

Тато, я тебе люблю! 

Тебе немає - і я не сплю. 

Для мене ти найголовніший:

Добрий,сильний,славний.

Від тебе мені мало треба: 

Щоб з нами був ти поруч завжди, 

Захищав нас і любив, 

Щоб ти дуже довго жив,

Був здоровим і багатим 

І швидше побудував нам  «хату», 

А вірніше, величезний будинок,

У ньому ми славно заживемо!

З днем народження, мій рідний!

Мій татусь золотий!
            
               

                Ковальський Валентин


Рецензии