Сьогодни я хочу..

Сьогодні я хочу співати
І здатна весь світ обійняти.
Мені тепер легко без тебе,
Жаліти мене вже не треба.

Зняла я тебе з п’єдесталу
І серцем тужить перестала.
Я знову безмірно щаслива,
Немовби отримала крила.

Стрічаю з натхненням світання –
На краще життя сподівання.
Щаслива мандрую по світу,
Вклоняюсь вишневому цвіту.

ххх

А над садами щебет лине
І, майже, кожної хвилини
Звучить мелодія кохання –
На кращу долю сподівання.
 


Рецензии