Любов

Що є любов? Ніхто не знає,
Але це слово завжди на вустах.
По - різному його сприймають:
Оспівують в віршах й піснях.
Ненавидять,не вірять в нього
А почуття закрили на замок.
Й не знають у житті нічого більш лихого,
Ніж натискати на любовний цей «курок».
І що мені тепер робити?
Довіритись нема кому.
Ненавидіти все, чи навпаки – любити.
Не розумію, і не знаю я, чому.
А може почуттям цим окрилитись…
Піднятись, до небес, чи опуститись вниз?
На перехресті стати,зупинитись.
І впасти, не вхопившись за карниз.


Рецензии