Д алог

   ВОНА: Це все слова,вони минають,
         сьогодні кажеш так,а потім,- сам не знаеш,
         чого хотів,кохав...та не знайшов,чи заблукав,
         таке бувае...

   ВІН:  Так,це слова,но мовчазні,без звуку,
         без жестів,інтонацій і манер.
         Вони як погляд через відстань і розлуку,
         як в рамочку розміщенний шедевр.
         Нема в них зайвого,лише вражають суттю,
         їх не міняе навіть вічний час,
         стосунки ж,-вони власні людям,
         а ми,-вони,так значить це про нас!


Рецензии