Тиша

У прихованій старій тиші
Наче дзеркало впало кохання.
Ти сказав,що мене залишив.
Зцілувавши мене до чекання.
Та кого?Та чого?Не треба
Дарувати останні миті.
Ти сказав,що мене залишиш?
Ти шматочки збирай розбиті
Свого серця.І слухай тишу,
Не лякай,бо чого боятись?
Це тебе я коханий лишу.
Хоч залишиться лиш сміятись.


Рецензии