Про Украiну

Розкажу вам, дорогенькі,
Про Україну рідненьку,
А почну я з головного -
З президентища ясного...
Спить собі солодким сном
Янукович під вінком,
Поки Юля у в'язниці,
Мед солодкий на язиці,
Бджоли Ющенка далеко,
Бабки "срубувати" легко,
Під суфлерство Ахметова
Погойдатись в гамакові.
Справ іще багато дуже!
Треба наших "любих друзів"
В плуга запрягти скоріше,
Щоб забули наймиліше,
Щоб не мали навіть часу
Гомоніть з стаканом квасу,
Щоб подумать не могли -
Люди... барани... хохли..?
Хто вони? Де честь і гідність?
Де козацька славна спільність?
Щоб забули про свободу Українського народу!
А ще тюрем чим побільше
Будувать треба скоріше.
Вибори вже недалеко.
Думаєте так то легко
Голоси оті набрати,
Щоби потім позбирати
Всі податки і за все,
Що природа в дар несе?
Розвести ще баранів,
Щоб ніхто з них не зумів
Відрізнить від лева вовка,
Про якого тут помовка.
В сторожі поставить псів,
Щоб ночами їхній спів
Налякати міг до смерті
Баранів отих упертих,
Щоби бекнути боялись
Слухались і покорялись.
В ясла кинуть осету,
Пояснить "начистоту",
Що здорова ніби їжа,
Без нітратів, чиста, свіжа.
З Прип'яті води підлити
І навчити їх курити
П'яну наркоту з Каїру.
Щоб зі всього цього "миру"
Можна голоси зібрати.
Пильнувать, щоб не проспати
В телевізорі на свята
Баранів тих привітати,
Чим солодше обіцяти.
Скільки ж клопотів багато
В президента України!
Чи країни-окраїни...
Так і рветься мимохідь:
- Президенту поможіть!


Рецензии
Президенту помож\ть, дайте ви йому в\рша,
Хай просв\титься скор\ше вся його темна душа!
Може "толку" \ не буде, але "вдруг случится" чудо,
Януковч \з кол\н вс\м поклониться низенько
Укра\н\ дасть покл\н!
Але хватить вс\м "мечтаты"
На городи працювати!!!

Виктор Юк   25.10.2013 01:16     Заявить о нарушении