Чомусь трапляэться таке

Чомусь трапляється таке у цьому світі,

Дорослі люди, а поводяться, як діти.

Мають силу, розкрутити Землю мов великий м;яч,

Хоч чути будуть нестерпимий крик і плач.

 

Чому ж ведуть себе немов безродний той палач,

Що петлю одягає всім на голу шию?

Це він руйнує все і робить "Срач"

Який навряд чи хтось і кров;ю з часом змиє.


Рецензии