Так багато всього хочеться у св! т! зробити

Так багато всього хочеться у світі зробити,

Але часу замало, боюся не встигнути.

У небо мов пташка хочу злетіти,

З гори найвищої з парашутом стрибнути.

 

На дно океану є бажання пірнути,

Кулю Земну всю спішу обігнути,

Мрію мустанга я враз осідлати,

Щоб вітер на ньому завжди обганяти.


Та годі вже мріяти, час вже вставати,

Щоб мрії усі свої реалізувати.


Рецензии