Не тл! нним п! дтирати тл! нне

Не тлінним підтирати тлінне

Кожен може з нас,

А як потрібно щось зробити

То всі зникають враз.

 

Ні, не хочу жити я

Серед таких людей,

Які зовсім не цінують

Не своїх ідей.


Рецензии