Поглинаю тебе

поглинаю тебе з кожним лагідним словом
а тоді
мимоволі
не можу спинитись
через те
що засіяне не проросло
через те
що занадто молодшим став місяць

закриваю тебе у собі назавжди
бо
вже полагодив іржаві замки та ролети
а ти хочеш сказати щось й стримуєш
ніби
до резерву мою надсилаєш анкету

і ніяка жага не відновить багаття
не проб`є приголомшливо шар тропосфери
ти вродлива
хороша
тобі дев`ятнадцять
всі дороги твої
всі відчинені двері

М. Б. тра`13


Рецензии