Вона йшла, як сама Весна

Вона йшла, як сама Весна,
У зеленому з жовтим платті,
І світилось навколо Життя,
І пашіло від неї Щастям.

Невимовно прекрасний Світ
Розкривав їй свої обійми,
Починався її Політ,
Відчувала, що стала вільна.

17.05.2013


Рецензии