Життя - це рай, але у пекл...

Життя - це рай, але у пеклі,
А люди в  ньому,як запеклі
Незна ніхто, як далі жити
В раю чи  пеклі щось робити
Забути і не знати горя?
Чому ж тоді тяжка ця доля?
Чому всі пекло вибирають?
Чи може жити де не знають?
Тому залиште цю тривогу
І оберіть самі  дорогу.


Рецензии