***

Гарні люди залишаються на фото,
Вони щасливі, класні, молоді.
Вони ніколи не побачать жуті,
І будуть далі на фотографії цвісти.

І ти колись побачиш наше фото,
Яке зробила я давним давно.
Сміятись станеш і згадаєш зненароку,
Як добре й весело тоді було.

М.GrouND (Мария Прищепюк)


Рецензии