ведьмина онучка

від неї ніколи не пахло парфумами,
та на підборах й в сукні її ніколи не бачили,
її любили скрізь та всi,
але для неї це нічого не значило.
вона ніколи не любила квіти,
напевно, тому що їй їх забагато дарували,
завжди нудило від одного лише слова "літо",
зя яким всі дівчатка нудьгували;

ця дівчина інша, з далекої зірки,
без сяючої посмішки та гарячого серця,
та їй не зрозуміти твою неймовірну любовну лірику,
а ти, закоханий, отримаєш від неї тільки в очі пекучого перцю.
*
хоч люби її, хоч нею живи,
даруй їй хутра, намиста, обручку,
а потім існуй зачарований,
бо закохався ти в ведьмину онучку.


Рецензии