Чекати на тебе

Всі двері відкриті; великі дороги,
Лиш виглянь подалі – побачиш ти їх.
Чекають тебе і сюрпризи, й тривоги,
І радість, і сміх.

І твій корабель прорізатиме хвилі
Ще многії, многі літА.
Простори на суші будуть не милі,
А Милою буде вода.

І все життя чекати на тебе
Призначено буде мені,
І, поглядом кинувши в вранішнє небо,
Стоятиму я на мілі.

Я знаю, ті хвилі, лоскочучи ноги,
Нестимуть нестримне тепло,
Тепло, що в руках твої ніжних, гарячих
Текло і текло.

Не зможу забути тих днів і ночей,
Що разом з тобою пройшли,
Зелено-смарагдових, диких очей,
Що поряд були.

І ти не забудь. Не прошу, а благаю.
Тримай ту любов при собі,
Бо більше ніж є, я не маю,
Щоб ще щось віддати тобі.

http://vk.com/blood_with_milk_poetry


Рецензии