Ти скажеш

Ти скажеш сьогодні мені,
що твій світ завжди зі мною.
Але завтра твоє прости,
і перестанеш гріть мої лодоні.

І позбавиться мене твій світ.
І любов другій ти подаруєш.
Це буде наче б то у вісні.
Ти іншій тепер лодоні цілуєш.


Рецензии