***

Якби я міг змінити хід життя,
то все було б інакше,будьте певні,
і в час,коли приходить каяття
за все у вас би попросив прощення.

Давала доля шанс піднятися на ноги,
і я вставав підвішися з колін,
та нездолавши нової дороги,
шептав я тихо:"Господи,прости"

Нехай мій хрест тяжкий і на Голгофу,
його я сам в терновому вінку,
спіткнувшись об каміння у дорозі
для покарання самотужки віднесу


Рецензии