***

Цю мить я в пам яті залишу,
Своє тепло лише тобі віддам,
Не бійся не порушу тишу,
Не дам я волі здавленим словам.

Я хочу бути поряд десь з тобою,
Ти не подумай я любові не прошу,
І не заплачу я гарячою сльозою,
Коли від тебе я піду в пітьму.

Тебе прошу не відпускай мене від себе,
Дай дні твої казковими зробити,
З тобою хочу підкорити небо,
Холодні зорі в ньому запалити.


Рецензии