Юлияна Донева - Като по чудо

КАТО ПО ЧУДО

Посивяха косите ми бавно.
Оредяха дори.
И в очите ми тъжни отдавна
не блещукат звезди.
Но разпукна се пролет и ето,
като по чудо,
отново заби ми сърцето -
развълнувано, лудо.
Какво с мене се случва? - Не зная,
но така съм щастлива!
Тръпна в някаква сладка омая...
Ах,ти Пролет красива!


Рецензии