***

  Я можу подарувати тобі
  море моїх сліз та океанів,
  в них завжди було багато
  дивовижних русалок та паскудних капканів
  загублених душ та мрій,
  вбитих синами моря повій.

  Вони гадали вітер у лице
  розвіє щупальця у небо
  але бодай хтось зможе це
  здійснити хоч на мить,
  пройде повз тебе,
  та забере на глибину
 
  І будеш з ними гнить та плавать,
  і мріяти про світле небо
  та повернутися нажаль...
  не можна, бо це не про тебе.


Рецензии