не зникай просто будь

Будь. Просто будь і нічого не треба.
Будь собою та й не згорай до тла.
Будь щасливим, щоб щастя сягало неба.
Просто будь, щоб моя віра жила.

Можеш бути, ким тобі заманеться
Артистом-селебреті чи втікачем.
Будь собою і ще не раз посміхнеться
Та, що стоїть по життю за плечем.

Якщо хочеш, я теж тобі кимось стану
Другом, коханою, чи таких в тебе сотні?
Ти тільки будь, хоч картинкою по той бік екрану,
Неторканною мрією в залізній безодні.

Із свідомості стерти героя не смію.
Твоя особистість освітлює путь,
Твоє існування дарує надію.
Тож ти не зникай – просто будь.


Рецензии