Зiтхаe планета, що зветься Земля

«Київські солісти», М.Рисанов.
Б.Барток (1881-1945), Дивертисмент
для струнних ля мінор, тв. 113 (1933)


Зітхає планета, що зветься Земля:
«Багато чи мало Доріг навмання
Вам треба у Радість, до Світла відкрити,
Щоб Душі змогли Чистотою творити?

І дихає Всесвіт – вітає Красу,
І Небо спускається в Долю Земну,
З Любові і Радості ллються потоки…
Не стійте! Останні залишилось кроки

Зробити назустріч своїй Чистоті.
Рушайте в Любов’ю освячені дні!
Усе, чого прагнете – ось воно! Є!
Божественне – в Людях, у Бога – Земне…»

15.05.2013


Рецензии