Пульсують скронi, серце б eться

«Київські солісти», М.Рисанов.
Г.Ф. Телеман (1681-1767), Концерт соль мажор
для альта і струнного оркестру , TWV 51:G9


Пульсують скроні, серце б’ється
З чарівним Світом в унісон…
Краса від Музики – до Сонця,
Від Сонця – в Музику, і знов…

І вибухає Світ Красою,
І озивається Душа,
І ніжних звуків чистотою
Народжує нове Життя…

15.05.2013


Рецензии