Нешла гонадеш

 
Аллагьли арале рат,
Дия дурхъай гIязиз неш,
Кемамаабри хIуни,
Цалаалра ямандеш.

Нешла дурхъайил мезли,
Кьакьай уркIи шабиру,
УркIецIила хIулбани ,
Лебил чарх гонабиру.

Гьачам пикри барая,
Неш губагорил бари,
Эх барила гIядабдеш,
ХIябра хугина цаби

Арале лерцада неш,
Кемамирхъи пашмандеш,
ХIулрукIахъуле рихIен,
Кебирхъуле разидеш.


Рецензии