Урхьула дубла

               

Каръус урхьула дубла,
Назму лукIес вехIирхьус,
Рашигъа хIу нам мякьла,
Рак1айкем хIу тIарукIус.

ХIябра жегойил чайка,
Леб урцуле итI ахъка,
Руцес дигар хIу байка.
ХIарашалра мякьлака

БукIмали вяж дируле.
Лери талхъунт урхьула,
Агь хIаке вяждугьуле,
Лери диги уркIила.

Бутун диги дирхьахIа,
Амру хIаруруйлике,
Гьаман-гьаман умцIахIа,
Дигила дармантике


Рецензии