Девлекебдеш

Дунъя пасатIле цаби,
Халкь девлекеб бугьуле,
Камил яшав агорил ,
КIантIалра сан хIайруле.

Шагьалзе сил букIуле,
Харабалартике башар,
Ярлини кебаале,
Итике халкь мар хIабурар.

Арцли мехIур бариле,
Цен башуй балхIабала,
У гIяхьил цаби муртал,
Яшавзе кам угьула.

Уктемле гъайбукIуле ,
Ярлира сан хIайруле,
Шукру бугьаб мурталра,
Цаана хIяре аркьнилике.

ШайтIайни пIай дарибил,
Арцли цаб гъагъ барибил,
Ити калъаб гъугъате,
ХIушам цIа леб хIязирил.

Арцанас иргIуй хIина,
Гъугъадеш бурцуй хIина,
Эшти гъай делкIалера,
Ну декIале вархьил хIинра.


Рецензии