ХIу дигахъан варри

   
Гьачам хIу хIуеб ракIиле,
ПIай рикири ляжилике,
Кьаркьала хIяйран бариле,
Диги дихьахъири хIаке.

Гьачам ракIиле баз ана,
Кьаркьала дия ша барри,
Це бариша нуни гьана,
ЦIакьле хIу дигахъан вари.

Гьанна хIуни дизе бура,
ЦIакь дигилис це баресил?
Диги чархIадулхъяхъидкIан,
Кудилике тIарукIасил?

Карилзе бушибил ана,
Дия чарх игуле буар,
ИтI карилзакан битIува,
Мякьла арбукес хIарурар.

Чар хIадулхъуй диги лери,
АтIува дия чархизе,
Лери, дия ца, духIнашан,
Уциле цIакь гIязабизе.


Рецензии