Да!.. шарада улад у в Рашайл

Просто ж от с Птах Огонь дай-бый-вать

Мы тут гондэ рышылы с павид-лом
Розобратыся медленно й бый-строй.
А то шо-то скворчыть тэе ничто,
Шо, ну, пень называйц.
Так у чом жэ тоска, Харэ Кришна?
Дай но я возьМусь з МУСё тут гындэ вж.
Да й от на ТоБи й тих-ник бис-пик-хи й: пой-лух-чай новы чайнь!

Мы спычэмо жэ нешточки ш лий-пшэй,
Чэм пшэнычка от в нас пак жыдивська й.
Ах, халва наша славная, пишкы!
Пишака б за й цук-хер-ман!
Пач-парт нада жа как-та прах-писк-вакць?
А то как-тус тут во шося лиза…
Ах, чаппаты ны надоть ны ж кармав,
Що нам Ракы фсойбачь!

Да, ну, квак-туз туфт тухлый огрызок,
Щоп ф щапа яга враз и навично.
А ны хочыш шэ трохы помонятысь, щоп до ручкы зриж пранц?
Гах, ты ж бач на Пашан!
Вин з ЮгПихТехРам к нам вш.

Адвизу щагалька-дядь да бапк!
Да за тры ль лиманад!
Гох, ха-ха!

А мы тута рышыл з ДзейРуйЖынск:
Лиш з гармошка я жыл б.
Гал-гал-галь-с! И й ув вас вашь ПынХась Ш. Шо вжэ будэ пак там!..
Ну, мильтов трэб вуж зваць.

Хопай-лапай лагман, саранча ж.
Мы ны знайимо, шо-то за паньстф ф ПрозерПинкы пад срак.
В Пинск оно трэ п с раньня вж. А то вечар дасць трапк Барадач!
Так шо мы тут на дизяль с Вась Вайс – и ага пишкадрал важ да Льва зь.

...Бо ж, ну, как пак долга Пашц одВаль,
Коли в их Маргаринушка правьт. Да й Егорка вот, гля, вам ны тля!


Рецензии