ХIярам дуния

Эш хIярамил дуния,
Халкьис цIакьле дигахъуй,
ХIуша цес дирг1удая,
Агора иша кулъуй.

Гьачам халдикерая,
Гьар секуйке тIарая,
Гьар башуй секуйчу дарх,
ГIямру гъантI дурар нушия.

Ишалике хъям букIар,
ХIярамтера дикьува,
Арцанас цIакле биргIур,
Итала хъумартува.

Ишала бузяхъена,
ИтI дунъя хъум хIартува,
Гьаман шукру бирахIа,
Гьар гьигь бирнилис гьава


Рецензии