Дигила иза

Дигила гъай дуриле,
Кьаркьала кеп барагъа,
Ити гъай мардариле,
ЦIакьле хIул икахъагъа.

Ну тIарук1улра хIаке,
Гьуни гIамад рашулри,
ЛинчI рукIуле хIу намке,
УркIилзе цIа билкьулри.

Шайзе хIу кариале,
ХIаке тIар дукIар хIулбе,
ХIу камил пиш рикале,
Аркьясра ну вацIиле.

ХIаке тIар хIаэс хIаврус,
Гьар замайзе хал укIус,
Дигила пай арасес,
ХIавруле пашман урус.


Рецензии