Цiна любовi

Пусті слова, вони у ярма сповивають.
Ти міцно держиш за брудне рядно,
Та совісті моєї не здолаєш,
Ти зійдеш з світу все одно.

І не забудуть старі й діти,
За що вони трудились на оброк,
Що ти його просила скрито.
Й страшну ціну взяла за свій урок.


Рецензии