як би

а знайте що хотілось більш за все?
щоб клац отак,і все
усе пройшло,і перестало бути страшно,
дивилась би  я вже відважно

щоб перед тобою,могла нормально говорити
і очі щоб до низу не плили,
і пальці рук щоб не німіли,
і виспатись стала б я.

і був би ти мені за друга,
і не хотіла я б тебе,
в кімнаті відійшла б напруга,
і комфортно почувала я себе.

а я сміюсь сижу,серйозно
тебе такого не хотіти,жарт
не дозволяю думати про пошле
але хотілося б ,на жаль.

і розказала я б тобі,
наскільки дорогий мені ти,
але слова мої слабі,
вони тобі як квіти.

такі ж вони звичайні і прості,
спалить їх можна,чи нехай стоять,
але мої призначені тобі,
а отже,по особливому горять.


Рецензии