Пред новата зора...

Никакви сметки, знаеш, не са ми по джоб...
Без никакви резерви желаех точно теб –
наляха ми отрова... а аз изпращах любов...–
да си където и да е, но жив да си за мен...

За себе си роден със щастие в порой,
в смелите си мисли на върха до мен...
като свободна птица ти не беше мой,
жадният ти поглед търсеше небе...

И аз не бях твоя, но те обичам още...
Отново те очаквам на високата скала
и ти изпращам любов, все така своя...
след полетна умора пред новата зора...


Рецензии
"И я не твоя, но я люблю еще тебя..."
Очень красиво звучит! Спсибо большое Росица!
Творческого влохновения, счастья и любви -
от всей души!

Мила Бриз   20.05.2013 23:12     Заявить о нарушении
Благодаря, Мила Бриз!!!

Росица Бухова   20.05.2013 23:29   Заявить о нарушении